13:44

Programlar - Office

editpad metin editör programı..


windows'ta standart gelen not defterine alternatif olarak kullanabileceğiniz, ona göre çok daha kullanışlı ve çok daha özellikli bir program olan editpad; eğer bu tarz bir programa ihtiyacınız varsa mutlaka denemeniz gerektiğini düşündüğüm bir program..

indir!

notepad plus ile kodlarınızı renklendirin..


notepad plus yazdığınız programlar için kodlarınızı düzenlemeye yarayan, oldukça kullanışlı ve profesyonel bir metin düzenleme yazılımıdır.. türkçe dil desteğininde bulunduğu programın plugin(eklenti) ve theme(tema) desteğini de unutmamak lazım.. genelde web tasarımcılar ve programcıların sıklıkla kullandığı edit plus yazılımına para ödemek istemiyorsanız bu alternatifi mutlaka deneyin..  
indir!

microsoft office alternatifi ücretsiz bir program: abiword..


microsoft word yerine kullanabileceğiniz hafifsiklet bir program olan abiword, içerisinde barındırdığı özelliklerle gerçekten iyi bir kelime işlem programı.. gerçekten güzel bir alternatif.. denemeye değer..
 
indir!

wordpad tabanlı metin editör program jarte..


"microsoft wordpad'in gizli güçlerini deşifre eden program" sloganıyla hizmet veren Jarte, microsoft office word ve benzeri programlardan bunalan ya da bilgisayarları bu tür programları kaldırmayan kullanıcılar düşünülmüş alternatif bir uygulama.. çok müthiş bi program olduğu söylenemez ama farklı tadlar arayanlar için 3 mb lık boyutuyla ideal bir seçenek.. 
 
indir!

Open Office versiyon 2.2



open office programı, microsoftun ürettiği ve satışa sunduğu yıllardır kullandığımız word, excel, powerpoint gibi yazılımları barındıran office paketine karşı kuşkusuz en iyi ücretsiz rakip.. kullanımı bildiğimiz office serisiyle neredeyse aynıdır.. bu programı windows, macintosh, linux, solaris gibi farklı platformlarda sorunsuz bir şekilde lisans kaygısı olmadan ve hiçbir ücret ödemeden istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz..  
indir!

0 yorum:

Yorum Gönder