10:48

Programlar - Karma 3

Radyoda Dinlediğin Müziği Kaydedebilme

Nexus Radio programıyla Internet üzerinden den 7000 fazla radyo istasyonunu dinleyebilir, istediğiniz şarkıları sabit diskinize kaydedebilirsiniz.

- 38 farklı müzik türünden 6000+ istasyon barındırır.
- Desteklediği formatlar: AAC, MP4, MP3, MP2, MP1, OGG, WMA ve WAV.
- Medya oynatıcısı.- Tek tıklamayla kayıt imkanı.
- Kayıt özelliklerini değiştirebilme.
- Kayıtta otomatik isim değiştirme ve ID3 yazma.
- ID3 v1/v2 desteği ve editörü.
- iPhone ve iPod’la uyumludur.
- 32 Bit sayısal efekt.
- 5.1 surround ses.
- Spyware, malware ve adware içermez.

Sanal ortamda radyo dinlemek isteyenler için ideal bir program

İNDİR

Yeni RapidShare'den beklemeden dosya indirmek


Daha önce size bu yöntemden BURADA bahsetmiştim.Şimdi ise yeni bir yöntemle baş başayız..
Rapidshare'den dosya indirirken PC başında beklememek için denediğiniz tüm yöntemler fos çıktıysa, bir de bu ücretsiz programı deneyin.

Dosya paylaşım sitesi Rapidshare.com'a paralı üye olacak kadar işiniz düşmüyorsa, ancak yine de her indirme için sıra bekleyip elle başlatmakla uğraşmak istemiyorsanız, Rapidshare Auto Downloader tam size göre.

Add Link butonuyla Rapidshare bağlantılarını ekleyebildiğiniz program, bu linkleri sıraya alıp, kaynaklar kullanılabilir durumda olduğunda otomatik olarak indirmeleri başlatıyor.

Tüm indirmeler bittikten sonra PC'yi otomatik kapatma imkanı da bulunan Rapidshare Auto Downloader, bilgisayarınızdaki anti virüs yazılımıyla gerekli kontrolleri de yapabiliyor.




İşte Size Yeni Geri dönüşüm Kutusu !


Geri Dönüşüm Kutusu, daha sonra silmekten pişman olabileceğiniz verilerin saklandığı bir çöp kovası işlevi görür. Ancak sizin ihtiyacınız olan, hiçbir şekilde geri getirilmemesi gereken veriler ise(örneğin şifre bilgileriniz veya x dosyalarınız veya fotograflarınız gibi çogaltılabilir) Freeraser adlı ücretsiz ve portatif program emrinize amade.

Çalıştırıldığında masaüstünüze biyolojik tehlike(!) işareti taşıyan bir kova ekleyen Freeraser, bu kutuya sürüklediğiniz tüm verileri hemen silerek, üstlerine rasgele veri yazma işlemi yapıp, farklı programlarla kurtarılmalarını imkansız hale getiriyor.
Portatif sürümü sayesinde USB belleğinizde her yere götürebileceğiniz program, mahrem verilerinizi kimsenin gözetlemediğinden emin olmanız için ideal.



FileZilla 3.2.2.1 Sürümü Full İndir




Ücretsiz ve açık kaynak kodlu FTP yazılımı FileZilla, Windows altında kullanabileceğiniz pratik bir FTP erişim çözümü. Uzunca bir süredir Türkçe dil desteği de barındıran FileZilla'nın en son sürümü olan 3.2.2.1 indirilmeye hazır. Yeni sürümde çok fazla değişiklik yok;sadece birkaç hata giderilmiş durumda.


FULL Şifre Saklama Programı İndir




KeePass ücretsiz parola saklama yazılımının portatif 1.15 sürümü yayınlandı. Portatif olma özelliği ile USB belleğinizde parolalarınızı her yerde yanınızda taşımanıza imkan tanıyan KeePass, tek bir ana parola ile kayıtlı tüm parolalarınızı görüntülemenizi sağlıyor.

Tamamen yenilenen eklenti mimarisi sayesinde çok daha hızlı çalışıp, daha az bellek tüketen KeePass Portable 1.15, performans ve uyumluluk konusunda da büyük adımlar atmış gibi görünüyor.

Nasıl Türkçe Kullanırsınız?

Programı Türkçe kullanmak için ise, uygulamayı başlatıp üstteki View sekmesinde Change Langauge bölümünden Türkçe dil seçeneğine tıklamanız ve yeniden başlatmanız gerekiyor.

Çok fazla parola ile haşır neşir olanlar için ideal bir program olsa da, siz siz olun, parolalarınızı KeePass'e emanet ettiğiniz USB belleği kimselere kaptırmayın.


Fotoğraf Makinenizden Silinenleri Kurtarmanın Yolu




Fotoğraf makinenizdeki resimleri yanlışlıkla sildiğiniz durumlarda zamanı geri alabilmek en çok istenen şeydir. Çünkü ölümsüzleştirdiğiniz o anların tek kaydı sildiğiniz resimlerdir. Ancak DeleteFIX Photo ile makinenizdeki veya bellek kartınızdaki tüm sildiğiniz resimleri teker teker hayata döndürebilirsiniz.

Fotoğraf makinenizdeki formatlanmış veya hasarlı durumda bulunan bellek kartlarını da geri döndürebilen yazılım 70’den fazla markayı destekliyor. Yazılımın desteklediği fotoğraf makinelerinin modellerine buradan ulaşabilir ve kendiniz için uygun olup olmadığına bakabilirsiniz.

Programın bu sürümü bazı kısıtlamalarla kullanıcılarına sunuluyor. Bu kısıtlamaları kaldırarak tam sürümü satın almak istiyorsanız 31,20 dolar ödemeniz gerekmektedir.

İndirmek İçin Tıklayınız!!!


İndir


Etiketler:Fotoğraf Makinenizden Silinenleri Kurtarmanın Yolu,DeleteFıx Programı indir,DeleteFıx Programı kaydet,DeleteFıx Programı full indir,silinmiş dosyaları geri getirmek,formatlanmış bellekdekileri geri getirme,formatlanmıs flash disk bilgilerini geri getirmek


Resim üzerine Yazı Yazma Programı



Resimlerinizin istediğiniz bir köşesine tarihi ya da herhangi bir yazıyı oldukça zahmetsiz bir şekilde koyabilmek için ImageSign’a yakından bakın.
Resimlerinizin herhangi bir köşesine istediğiniz bir metni ya da tarihi sadece birkaç tık ile koyabileceğiniz ImageSign, sizi başka resim editörlerinde çeşitli düzenlemeler yapmaktan kurtarıyor.

Yazılımın sol panelinde resminizi bilgisayarınızda bulunduğu konumundan seçiyorsunuz. Ardından tarihi veya metni Signature bölümünden girip yazı tipi, büyüklüğünü ve rengini ayarlıyorsunuz. Resmin ufak halinin görüntülendiği bölümde istediğiniz 6 köşeden birini seçiyor ve Sign butonuna bastığınız anda metninizin ya da tarihin oraya eklendiğini görebiliyorsunuz.

ImageSign’ın bir diğer özelliği ise toplu halde istediğiniz kadar resim seçip her resim için aynı işlemleri tekrarlamak zorunda kalmadan tek bir işlemi seçili tüm resimler üzerinde uygulayabilmek.


İndirmek için Tıklayınız!!!


İndir

Etiketler:Resimlerinize Yazılar Ekleyin,İmageSign ile Resim üzerine yazı yazma, resim üzerine yazı yazma programı


Advanced URL Catalog ile Favorilerinizi Düzenleyin !!!


Advanced URL Catalog ile sık kullandığınız internet adreslerini kataloglara ayırarak oluşturabilir ve detaylarıyla beraber tamamen düzenleyebilirsiniz.
Çoğu internet tarayıcı ile uyumlu olarak çalışabilen ve eklediğiniz internet adresleri üzerinde detaylı bir şekilde düzenlemeler yapabileceğiniz Advanced URL Catalog, sık kullanılanlar menünüze alternatif olarak görünüyor.

Yazılımda öncelikle bir veritabanı oluşturuyorsunuz. Burada oluşturulan listede istediğiniz adresin üzerine gelerek ayarlara ve düzenlemelere ulaşabilirsiniz. Her bir adres için ufak önizleme resimleri ekleme, parola korumalı erişim seçenekleri, sürükle bırak mantığı ile çalışma, kataloglar halinde düzenleme, başlık ve etiket oluşturma, kısayol tuşları belirleme Advanced URL Catalog’un sahip olduğu özelliklerden birkaçı.

Program Internet Explorer, Opera, Netscape, FireFox, NetCaptor, Avant Browser gibi popüler tüm internet tarayıcılar ile uyumlu olarak çalışıyor. Ayrıca bu tarayıcılarda önceden bulunan sık kullanılanlar menülerindeki internet adreslerini de Advanced URL Catalog’a doğrudan alabiliyorsunuz.

İndirmek İçin Tıklayınız!!!


İndir

Not:Programın bu sürümü 30 günlük bir kullanım kısıtlamasıyla geliyor. Yazılımı 30 günden sonra da kullanabilmek için 20 Euro ödemeniz gerekiyor.

Etiketler:Favorilerinizi Düzenleyin,Advanced URL Catalog indir,Advanced URL Catalog yükle, full Advanced URL Catalog,sık kullanılanları düzenleme, sık kullanılanlar sorunu


Swf Dosya Parçalayıcı


İnternette gezinirken sık sık SWF uzantılı dosyalara denk geliyorsanız, bunların içinden her cihazda dinleyebileceğiniz MP3'leri ayıklamak için tek ihtiyacınız SWF Rip. Açık kaynaklı ücretsiz bir program olan SWF Rip, adından anlaşılacağı üzere SWF dosyalarını bileşenlerine ayırmanıza olanak tanıyor. Tek yapmanız gereken, ilgili dosyayı SWF Rip'te açmak. Dosyanın içerisindeki resimleri ve sesleri görüntüleyen yazılım, herhangi bir objeye sağ tıklayarak farklı bir formatta kaydetmenizi sağlıyor. Uzun zamandır güncellenmemesine rağmen birçok SWF dosyasıyla sorunsuz bir şekilde açılmakdadır.

Programı indirmek için Tıklayınız !!!


İndir

Etiketler:Swf Dosya,Swf Dosya parçalayıcı, Swf Dosyalarını parçalama,Swf Rip, Full Swf Rip indir,Swf Rip yükle


Flash Videoları İndiren Program


Save Flash ile internette gördüğünüz flash animasyonları, oyunları ve diğer uygulamaları zorlanmadan bilgisyarınıza yükleyebilirsiniz.
Programı yükledikten sonra mouse imlecini kaydetmek istediğiniz flash uygulamasının üzerine getirin ve sol üst köşede çıkan disket ikonuna tıklayarak istediğiniz işlemi yapın.


İndirmekİçin Tıklayınız !!!


İndir


Etiketler:Save Flash,Save Flash 4.1 indir, Save Flash yükle, Full Save Flash indir,Flashlı Videoları indirmak



Nero 9.2.6.0 çıktı Full indir


Nero 17 aralık 2008 tarihli bir günceleme daha yayınladı.Bu güncellemede Nero 9.2.6.0 sürümü sizlerle birlikte.

İndirmek için Tıklayınız !!!


İndir

Etiketler: Nero 9.2.6.0 çıktı, Full Nero 9.2.6.0 indir, nero 9 indir, nero 9 yükle,full nero 9 indir,nero 9 hata, nero 9 errror, nero 9 dosyalar, Nero 9.2.6.0 sürümü çıktı


Empathy full indir


Programlarınıza erişimi şifrelemek için Windows XP veya Vista'nın sistem ayarlarıyla oynamak yerine daha kolay bir yöntem olarak Empathy'i deneyin. Sadece sıkıştırma dosyasını çıkarıp, yürütme dosyasını çalıştırdığınızda, korumak istediğiniz EXE dosyasını hedef gösterip şifreyi belirlemeniz yeterli. Kayıtsız halde şifreniz sadece tek bir karakterden oluşabiliyor. Yine de bunu misafir kullanıcıların tahmin etmesi pek mümkün değil.


Etiketler:Empathy, Empathy indir, Empathy yükle, Full Empathy indir, Dosya şifreleme programı indir


FileMenu Tools Programını Full indir




FileMenu Tools nedir? Ne işe yarar? Nasıl Kullanılır?

FileMenu Tools Klasörlerinize sağ tıkladığınız zaman açılan menüyü istediğiniz gibi kişiselleştirmenize olanak sağlayan bir yazılımdır.

Klasör ve dosyalarınızın üzerine gelip sağ tıkladığınız an açılan menüyü tamamen özelleştirmek ve kendiniz için en uygun maddeleri yerleştirmek istiyorsanız Türkçe dil desteğine sahip FileMenu Tools yazılımını ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Programın masaüstüne bıraktığı simgesine tıklayarak Configure menüsüne doğrudan ulaşıyorsunuz.
Burada yanında işareti bulunan maddeler sağ tıkladığınız an açılan menüde yer alanlar olarak listeleniyor. Eğer içlerinde istemediğiniz bir madde varsa yanında işareti kaldırmanız yeterli. Ayrıca önceden var olan eski maddeleri de kendinize göre ayarlayabilir ve o klasörün otomatik olarak kullandığı programların konumlarını, özelliklerini ve isimlerini değiştirebilirsiniz.
Yazılım ayrıca sağ tuş menüsünde yer alan Gönder bölümüne ait olarak da birçok işlem gerçekleştirebiliyor. Gönder menüsü altında bulunan programları ve uygulamaları yine kendi istekleriniz doğrultusunda kişiselleştirebiliyorsunuz. Sol panelde yer alan Eylemler bölümünden ise sağ tuş menünüze ait ayırıcı çizgileri ve menüleri koyabilir, çeşitli taşıma işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.
Yazılımı Türkçe olarak kullanabilmek için öncelikle buradan Türkçe dil paketini indirip, içinden çıkacak olan iki adet dosyayı FileMenu Tools'un yüklendiği konumdaki Lang klasörüne atmalısınız. Bu işlemin ardından programa girip Options menüsü altındaki Language bölümünden Turkish kısmını işaretleyerek yazılımı Türkçe olarak kullanabilirsiniz.
Yazılımı indirmek için Tıklayınız!!!



İndir||Boyut:5.25 Mb||

Etiketler:FileMenu Tools , FileMenu Tools full indir,FileMenu Tools nedir? ,Ne işe yarar?, Nasıl Kullanılır?,Klasörleri sağ Tuş ile Özelleştirmek


CPU-Z, GPU-Z ve Hardware Monitor Full İndir


GPU-Z, ekran kartınızın tüm bilgilerine tek bir pencereden erişmenize yarıyor. Gerçek zamanlı olarak ekran kartınızdaki bileşenlerin çalışma hızlarını gösteren GPU-Z aynı zamanda sıcaklık ve fan devir hızlarını da raporlayabiliyor.Yeni sürümüm olan 0.2.9'da ise yeni ekran kartları (GeForce, Quadro ve Radeon) için güncellenmiş bilgi veritabanı barındırmasının yanı sıra BIOS veritabanı konusunda da bazı ilerlemeler kaydedilmiş.

Etiketler:CPU-Z full indir, GPU-Z Full indir, Hardware Monitor Full İndir, Ekran kartı bilgisini gösteren program, GPU-Z yenilendi, GPU-Z yeni sürüm indir

RemoteByMail ile Bilgisayarınızı Uzaktan yönetin !!!




Bilgisayarınıza çeşitli işlemleri uzaktan yaptırmayı düşündüyseniz sadece bir e-posta adresi ve RemoteByMail adlı ücretsiz yazılıma ihtiyacınız var. Programı kurduktan sonra Accounts menüsünden e-posta adresinizle ilgili tüm bilgileri yazıyorsunuz. Commands menüsünden ise vereceğiniz komutları belirliyorsunuz. Bu işlemleri tamamladıktan sonra Start Server butonuna basarak RemoteByMail'i kullanmaya başlayabiliyorsunuz.

Verebileceğiniz komutlar arasında dosya seçmek, program çalıştırmak, zip dosyalarının transferini gerçekleştirmek gibi işlemler yer alıyor. Eğer attığınız posta aracılığıyla verdiğiniz komut yerine getirilmişse aynı adresinize doğrulama postası gönderiliyor.

İndirmek İçin Tıklayınız!!!


İndir ||Boyut:1.10 Mb ||

Etiketler:RemoteByMail Full indir,RemoteByMail yükle,RemoteByMail nasıl çalışır,RemoteByMail komutları, RemoteByMail dosya,RemoteByMail ile uzaktan bağlantı,E-posta ile bilgisayarı yönetin


Help Hazırlama Programı




Eğer bir program üreticisiyseniz ve ürünleriniz için yardım dosyaları (Help) yaratmak istiyorsanız HelpNDoc basit arayüzü ile gerekli adımları gösteriyor. New Project dediğiniz an Windows ve HTML olarak iki ayrı türde yardım dosyaları oluşturma imkanı buluyorsunuz. Hem pencere halinde hem de internet bağlantısı olarak hazırlayabileceğiniz bu yardım dosyalarınızın başlığını, düzenini, yazı tipi ve boyutlarını, menülerini kısacası onlara dair her şeyi HelpNDoc ile ön izlemeli olarak ayarlayabilirsiniz.

indirmek için Tıklayınız!!!


İndir

Etiketler:yardım dosyası hazırlama programı,help hazırlama full indir,yardım dosyası oluştur,HelpNdoc, HelpNdoc full indir, HelpNdoc yükle, HelpNdoc dosyalar


SmartClose İle Tek Tıklamada Programları kapatmak

| 0 yorum

Bilgisayarınızda çalışmakta olan tüm programları ve işlemde olan tüm servisleri ufak bir sihirbaz yardımı ile kapatıp istediğiniz bir zamanda onları herhangi bir değişikliğe uğratmadan çalıştırmak için SmartCloseücretsiz olarak indirebilirsiniz. Yazılım hem sistemin kopyasını kaydetmeyi hem de bu kopyayı açma işlemini sihirbazları ile oldukça kolay olarak halledebiliyor. Basit arayüzü ve ufak boyutu ile SmartClose, yeni bir program yüklerken sisteminizi yeniden başlatmak zorunda kaldığınız durumlarda tercih edebileceğiniz bir yazılım.

SmartClose, öncelikle sisteminizin o anki bir kopyasını alıyor ve hemen bu işlemin ardından tüm servis ve programları kapatıyor. Alınan bu kopya önceden konumunu belirttiğiniz bir yerde yazılıma ait özel bir uzantı (.scss) ile saklanıyor. Bu kopyayı daha sonra istediğiniz bir zamanda açarak önceden kapatmış olduğunuz tüm programları aynen işleme sokabilirsiniz.

İndirmek için Tıklayınız!!!


İndir || Boyut: 630 Kb

Etiketler:SmartClose Full indir, SmartClose yükle,Tek tıkla bütün programları kapatın,SmartClose dosya,SmartClose error,SmartClose hata,SmartClose nedir?


Peazip Sıkıştırma Programını Full indir




Peazip isimli yazılım hem Linux hem de Windows altında dosyaları sıkıştırmanıza ve açmanıza imkan veriyor. Hem de tamamen ücretsiz.
Peazip, açık kaynak kodla geliştirilen ve GNU lisansıyla dağıtılan bir sıkıştırma yazılımı. Oldukça pratik bir kullanıma sahip olan yazılım, birkaç küçük özellik daha barındırıyor. Yazılım, sağ tıklama menüsüne yerleşecek şeyleri size kurulum sırasında soruyor. Bu açıdan, daha ilk andan itibaren istediğiniz bileşenleri seçebiliyorsunuz, istediklerinizi ise kaldırıyorsunuz.
Peazip, birçok özelliğiyle 7Zip'e benzeyen bir yazılım ve temelinde 7Zip sıkıştırma biçimi var. Aynı zamanda ARC, BZ2, GZ, PAQ/LPAQ, PEA, QUAD/BALZ, TAR, UPX ve ZIP biçimlerinde de dosya üretebiliyorsunuz. RAR dosyalarını açabiliyor; fakat bu şekilde sıkıştırma yapamıyor. Bunların yanında disk imzajı dosyalarını (ISO gibi) da açabiliyor.
Peazip'in içinde kişisel güvenlik için bir özellik daha var. İsterseniz sağ tıklama menüsüne de yerleştirebileceğiniz bu özellik, dosya ve klasörleri güvenli bir şekilde, kurtarılamayacak biçimde siliyor. Aman kullanırken dikkatli olun, çünkü bu verileri tekar kurtarmak gibi bir durum söz konusu değil.
İndirmek için Tıklayınız!!!




İndir || Boyut:3.75 Mb
Etiketler:Peazip,Peazip full indir, Peazip yükle,Peazip hata, Peazip error, Peazip dosya,Peazip Sıkıştırma Programı,Linux sıkıştırma programı, Gnu Lisansı


Password Prime Programını Full indir



İnternet sitelerindeki hesaplarınıza giriş yapmak için kullanıcı adı ve parola yazmakla vakit kaybetmek istemiyorsanız Password Prime tam size göre bir uygulama.

Peki nasıl çalışıyor bu
Password Prime?

Programı ilk kullanmaya başladığınız an sizden ana şifre yazmanız isteniyor. Bu şifre tüm hesaplarınızın korunacağı ana hesaba ait. Bu parola ile hesabınıza girdikten sonra Add butonu ile kullanıcı adı ve şifreler girerek hesabınızı düzenleyebilirsiniz.

Herhangi bir internet sitesindeki hesabınıza kolay yoldan ulaşmak isterseniz eklemiş olduğunuz madde üzerine gelerek Go To butonuna tıklamanız yeterli. Anında önceden belirlemiş olduğunuz siteye yönlendiriliyorsunuz. Ayrıca kullanıcı adlarınızı ve şifrelerinizi Copy butonu ile hızlı bir şekilde kopyalayarak işlemlerinizi hızlandırabilirsiniz.

İndirmek için tıklayınız!!!


indir || Boyut:3.3 Mb||

Etiketler:Password Prime ,Full Password Prime indir, Password Prime yükle, Password Prime ile şifrelerinizi saklayın, şifre yazmaya son,şifre unutmaya son


Ares 2.1.0 sürümü Full İndir



Popüler dosya paylaşım yazılımı Ares, yeni sürümünü Yayınladı.

açık kaynak kodla geliştirilmesi gibi önemli bir artı özellikle alan Ares'in, 2.1.0 sürümünü yayınlandı. Birkaç hata giderme güncellemesi eklenen sürümde, çok büyük değişiklikler yok. Yazılım için yeni görünüm temaları, Rusça dil güncellemesi ve sohbet arabirimiyle ilgili güncellemeler mevcutken bağlanma yeteneği de arttırılmış durumda.

İndirmek için Tıklayınız!!!


İndir||Boyut:2 MB

0 yorum:

Yorum Gönder