10:11

Programlar - Karma

History Killer Pro 4.1.1

History Killer Pro ile webde sörtf yapın, izinizi belli etmeyin, arkanızda iz bırakmayın. Program windows un tuttuğu bütün kayıtları ve geçici dosyaları silerek bembeyaz bir sayfa açıyor!

Hemen İndir
Rar Şifresi : super-programlar.blogspot.com

Perfect Automation - Otomatik Program Çalıştırma

Sürekli tekrar ettiğiniz, artık sıkıtı veren işleri otomatiğe bağlamak ister misiniz? Program hem istediğiniz uygulamaları istediğiniz zamanda çalıştırabiliyor hem de klavye fare hareketlerini kayıt edip arka arkaya tekrarlamaya imkan veriyor.
Hemen İndir
Rar Şifres : super-programlar.blogspot.com

Dinosaurs 3D Screensaver - Ekran Koruyucu

Tarih öncesi çağlarda, dinozorların hüküm sürdüğü günleri masaüstünüzde tekrar yaşamak istiyorsanız bu ekran koruyucusu ilginizi çekecek. Bu 3 boyutlu ekran koruyucusu sizi 200 milyon yıl önceye götürüyor!.

Hemen İndir
Rar Şifresi : super-programlar.blogspot.com

EASEUS Partition Manager Professional Edition 3.5

EASEUS Partition Master Professional Edition ile sabit diskiniz ile ilgili tüm bölmeleme işlemlerini kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Program bölme kopyalama, büyütme küçültme, bölme, formatlama vs. gibi tüm işlemleri kolayca hallediyor.


Programın en büyük özelliği 1.5 TB’lık diskleri ve RAID’leri desteklemesi!

Hemen İndir
Rar şifresi : super-programlar.blogspot.com

Ares 2.1.1

Dünya üzerinde en çok tercih edilen dosya, müzik, video, resim, yazılım ve doküman paylaşım araçlarının başında gelen ücretsiz Ares sizlere sınırsız paylaşım imkanı sunuyor.

Açık kaynak kodlu olarak geliştirilen Ares kendi ağı üzerindeki kullanıcılara oluşturulan sanal bir bağ ile birlikte paylaşılan dosyaları transfer yapabilme olanağı sağlıyor. Son güncellemeleri ile BitTorrent protokl desteği, Shoutcast radyo istanyoları desteği gibi bir çok yeni özellikte eklenen Ares üzerinde kendi kanalınızı oluşturabilir, hazır chat odalarına girerek yeni arkadaşlar edinebilirsiniz.

Download

Windows Live Messenger için Çoklu MSN Açma Yaması (WLM Universal Patch)

Windows Live Messenger'ın 8.0, 8.1, 8.5 ve en son çıkan 9.0 beta sürümlerini destekleyen birden fazla Windows Live Messenger penceresi ve oturumu açabilmenize yarayan, reklamları, tabları, arama butonunu isteğiniz doğrultusunda kaldırabileceğiniz minik ama başarılı bir yama olan WLM Universal Patch en yeni Messenger sürümü ile de uyumlu.

Önemli! Yamayı uygulayacağınız sırada Windows Live Messenger'ı kapatmayı unutmayınız.

Kapanmadığına dair uyarı alırsanız "Ctrl+Alt+Del" tuşlarına aynı anda basın ve Windows Görev Yöneticisini açın. Oradan "İşlemler" sekmesine geçin ve aşağıdaki işlem listesinden "msnmsgr.exe" adındaki işlemi seçerek "İşlemi Sonlandır" buttonunu kullanın. Çoklu MSN yaması kurulumu sırasında hiçbir şekilde MSN Messenger, Windows Messenger vb. programların çalışır durumda olmaması gerekmektedir. Lütfen buna dikkat ederek yamayı uygulayın.

Download

CS Wall Hack

Counter Strike oyununda duvarların arkasından ateş edebilmenizi,rakibin sizi görmeden ona hamle yapabilmenizi sağlayan hile yamasıdır.

Programın Kullanımı: İlk olarak zipli olan dosyayı zip'ten çıkartın. Zipten tek bir dosya çıkacak onu açın ve dosya içerisinde bulunan 'cdhack' dosyasını iki kere tıklayın. Böylelikle program aktif hale gelecektir.
Daha sonra oyuna girerek 'end' tuşuna basın. Bu işlem sayesinde wall hack açılmış olacak. Öldüğünüzde wall kapanır tekrar açmak için aynı işlemi tekrarlayın. Eğer 'end' tuşuna bastığınızda 'cheats allowed' yazısı karşınıza çıkarsa wall açık kullanılıyor demektir, 'cheats stop' yazısı var ise program kapalı demektir. Tekrar 'end' tuşuna basarak tekrar programı çalıştırabilirsiniz.

Önemli! Bu yama birçok serverda özellikle punkbuster ( hazır server modunda bulunan hile önleyici ) olmadan rahatlıkla kullanılmıştır. Yalnız hile önleyici yamalar çıktığı için eskisi gibi etkili olamamaktadır hatta hile yaması çoğu zaman işlememektedir. Hilenin yapıldığı anlaşıldığında serverlardan adminler tarafından veya otomatik olarak oyuncu atılmaktadır, oyuncunun server'lara girişi engellenmektedir.

Download

LimeWire 5.1.2

Güvenli dosya paylaşımı, hızlı dosya indirme hızı ve gelişmiş arama seçenekleri ile en çok tercih edilen paylaşım programlarının başında gelen LimeWire müzik, resim, video, program ve doküman gibi istediğiniz her türlü dosyayı indirebileceğiniz ve paylaşabileceğiniz bir program.

Sade, basit ve sekmeli arayüzü aracılığı ile dosya indirirken sizi hiç yormayan ve bir dosya paylaşım programında olması gereken tüm özellikleri içerisinde barındıran LimeWire sürekli olarak güncellenmeye ve geliştirilmeye devam ediyor.

Video Encoder for Adobe Flash 2.5

Sothink Video Encoder for Adobe Flash ile her türlü video dosyanızı Flash formatına (SWF veya FLV) dönüştürebilirsiniz. Programın performansı oldukça yüksek ve bilinen tüm video formatlarını (AVI, MPEG, MOV vs.) destekliyor.
Full Download + License
Rar Şifresi : super-programlar.blogspot.com

Herkese Bedava Şifreleme Yazılımı

Güvenlik uzmanlarından kaçırılmayacak hediye: Herkese şifreleme yazılımı; üstelik bedava...
Applied Security: Güvenlik yazılımını hediye ediyor.Güvenlik uzmanı Applied Security şifreleme yazılımı "fideAS file private" yazılımını son kullanıcı için ücretsiz olarak indirmeye sundu. Firma sunduğu bu fırsatı kendi web sitesinde duyurdu.

Program ile PC veya harici depolama aygıtlarındaki tüm veriler bilgi hırsızları, trojanlar ve virüslere karşı korunmuş olacak. Şifreli dosyalara erişim sadece parola ve imza anahtarı üzerinden gerçekleşebiliyor. Ayrıca diğer kullanıcılara okuma ve düzenleme izni verebiliyorsunuz. "fideAS file private" tüm bunları yaparken tamamen arka planda çalışıyor ve sizi çalışma sırasında asla rahatsız etmiyor.

Hemen İndir
Rar Şifresi : super-programlar.blogspot.com

MSN Temaları - En iyi Windows Live Messenger Temaları

Temalar ile Windows Live Messenger'ı görsel açıdan süsleyebilirsiniz. Sizlere masaüstünüzü yeniden tasarlamanız için ilgi çekici temalar ve ikonlar sunacağız.

Live Messenger 2009'a yeni bir görünümle parlamasını istiyorsanız şunları yapmalısınız:

Öncelikle Messenger Plus Live eklentisini indirin. Bu eklenti kurulduktan sonra tema desteği geliyor, zira Live Messenger'ın kendisi yeniden görsel programlama yapılmasına izin vermiyor.

Sonrasında ZIP paketini indirin ve PLSK-dosyalarından bir tanesini seçin. Temaya çift tıkladığınız tema aktarımı yapılır; bunun olması için Windows Live Messenger'ın açık olması gerekiyor. Programı yeniden başlattığınızda yeni görünümüyle açılır. "Messenger Plus" özelliklerinde temaları yönetebilir ve değiştirebilirsiniz.

Seçilen temaların hepsi güncel Windows Live Messenger 2009 sürümünde çalışıyor.

Hemen İndir
Rar Şifres: super-programlar.blogspot.com

Model Analyzer for Excel

Excel'i modelleme için kullananlar için harika bir eklenti. Program her türlü model için senaryo oluşturmaya ve çalıştırmaya imkan veriyor. Her türlü analizi yapabilen bu eklenti Tornado, Spider grafik modelleri ve Hassasiyet tabloları oluşturabiliyor. Hedef koyup ulaşma ve denge noktaları gibi bir çok seçenek de içeriyor.

Full İndir
Rar Şifresi : super-programlar.blogspot.com

29 Mart 2009 Pazar

Type O’Key 1.2 - On Parmak Klavye

Type O'Key ile on parmak klavye yazmayı öğrenin. Program her türlü klavye dilini ve dizilimini destekliyor.

Hemen İndir
Rar Şİfresi : super-programlar.blogspot.com

SimpLite for MSN Messenger 2.2.11 - MSN Şifreleme

MSN görüşmelerinizi güvenle gerçekleştirin.

SimpLite for MSN Messenger yardımı ile MSN görüşmelerinizi RSA şifrelemesi ile koruma altına alabilirsiniz.

MSN görüşmelerinizin güvenliğini artırmak için ...

Hemen İndir
Rar Şifresi : super-programlar.blogspot.com

Messenger Plus Live 4.23.276

Messenger Plus Live, ücretsiz bir Windows Messenger Live eklentisidir.

Bu eklenti ile Windows Messenger Live yazılımına oldukça kullanışlı işlevler kazandırabilir ve daha eğlenceli hale getirebilirsiniz. Mesela Sohbet pencerenizi yarı saydam hale getirebilir ya da kişisel bilgilerinizi gizleyebilirsiniz. Bu ücretsiz yazılım sizi patronunuzdan koruyabilecek birçok özelliğe de sahiptir. Örneğin belirleyeceğiniz tuş kombinasyonu sayesinde messenger'ınızı tamamen görünmez hale getirerek masaüstünden yok edebilirsiniz. Belirlediğiniz herhangi bir kelime sayesinde de yazılımı geri getirerek sohbete kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Windows Live Messenger ek özellikler ve kolaylıklar katmak isteyenlerin kullanmasını düşündüğüm program

Hemen İndir
Rar Şifresi : super-programlar.blogspot.com

Microsoft Vista - Wallpaper Arşivi - Duvar Kağıtları

Microsoft Vista işletim sisteminin en güzel art alanlarını barındıran bir paket. İndireceğiniz ZIP paketinde birbirinden güzel 30 farklı duvar kağıdı bulunmaktadır.



Hemen İndir
Rar Şifresi : super-programlar.blogspot.com

Wise Registry Cleaner 4 Pro - Kayıt Defteri Temizleme Aracı

Wise Registry Cleaner ile Windows kayıt defterini sürekli sağlam tutun. Program kayıt defterini temizliyor, gereksiz girdileri silip onarımları gerçekleştirebiliyor. Unutmayın! Problemsiz bir kayıt defteri hızlı çalışan Windows’a giden en emin yoldur!

Full Lisanslı İndir
Rar şifresi : super-programlar.blogspot.com

Web Video Downloader 1.2

Sothink Web Video Downloader ile web sayfalarında izlediğiniz her türlü videoyu anında bilgisayarınıza indirip kaydedebilirsiniz.

Full Lisanslı Olarak İndirmek İçin Tıklayın
Rar şifresi : super-programlar.blogspot.com

25 Mart 2009 Çarşamba

Advanced Audio Recorder 6.0.2

Advanced Audio Recorder ile bilgisayarınızdan çıkan tüm sesleri kaydedebilirsiniz. Seyrettiğiniz internet filmlerini, mikrofonu, line-in, Quick Time, Real Player, Flash, oyunlar ve diğer her şeyi... Program Mp3, OGG ve WMA formatlarını destekliyor.
Hemen İndir : Full Lisanslı
Rar şifresi : super-programlar.blogspot.com


Sothink SWF Decompiler


Sothink SWF Decompiler ile SWF dosyalarını tekrar FLA formatına dönüştürebilir veya SWF dosyalarının içerisinde yer alan ses, resim gibi kaynakları dışarı çıkartabilirsiniz. Program Flash 6/7/8 formatlarını ve Flash CS3 (9.0) formatını destekliyor, ayrıca ActionScript 2.0 ve 3.0 çözebiliyor.




Full Download ( Lisansı Orjinaldir.)
Rar şifresi : super-programlar.blogspot.com

0 yorum:

Yorum Gönder